X

Uusimmat artikkelit

Joensuun Pihapetäjän huoneistojen vuokraaminen käynnistyy

Joensuun pihapetäjän tilaelementtien asennustyö on valmis ja huoneistojen vuokraaminen käynnistyy. Asukkaat pääsevät muuttamaan Joensuun ensimmäiseen 6-kerroksiseen puukerrostaloon touko–kesäkuussa.

Joensuun ensimmäisen puukerrostalon Joensuun Pihapetäjän tilaelementit on asennettu paikoilleen. 6-kerroksisessa talossa on kaikkiaan 40 asuntoa, joista yksiöitä on 30 kappaletta ja kolmioita 10 kappaletta. CLT-runkoisessa puukerrostalossa puu näyttäytyy laadukkaana ja visuaalisesti vaikuttavana materiaalina läpi koko kerrostalon. Asunto-osakeyhtiö Joensuun Pihapetäjän omistaa Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö. Rakentamiseen kytkeytyy Energiatehokas puukerrostalo EAKR -hanke. Hanke tuottaa tutkimustietoa, vahvistaa puurakentamisen osaamista ja tähtää teollisen puurakentamisen liiketoiminnan kasvattamiseen.

Lue koko tiedote aiheesta: MEDIATIEDOTE 17.2.2017, Joensuun pihapetäjän tilaelementit asennettu, vuokraaminen käynnistyy

 

kolmio_001kolmi_003kolmio_006yksiö_002yksiö_001kylpyhuoneulkoa

Tunnisteet: